Flitsadvies voor kleurgebruik

Op afspraak wordt u In de winkel geadviseerd voor een kleurenplan op basis van de door u meegebrachte stalen, beeldmateriaal en persoonlijke wensen.
Kosten één ruimte: € 30,00 excl. Btw

Bij aanschaf van verven en lakken in de winkel, krijgt u bij een besteding vanaf € 500,00 een korting van 15% op het merk NIVEAU.
Wilt u een uitgebreider advies aan huis? Keuze uit meerdere opties;

Kleuradvies

Hiervoor wordt een afspraak bij u thuis ingepland. Gekeken wordt naar de lichtinval in de ruimte en afgestemd op aanwezig kleurgebruik o.a. vloer, stoffering en meubels.
Vervolgens wordt mondeling een kleurenplan geadviseerd.
Kosten één ruimte: € 75,00 excl. Btw
Kosten gehele woning: € 225,00 excl. Btw

Interieuradvies

Hiervoor wordt een afspraak bij u thuis ingepland. Tijdens het gesprek worden uw wensen voor meubelgebruik en keuze voor een stijl geïnventariseerd. Naar aanleiding hiervan zal een voorstel worden gedaan over het meubelplan, verlichtingsplan, kleurenplan en materialenplan vertaald in een plattegrond op schaal van de ruimte.
Kosten één ruimte € 225,00 excl. Btw
Kosten meerdere ruimtes op aanvraag offerte


Vastgoedstyling

Op afspraak wordt bij u thuis een Quick scan uitgevoerd, waarbij u mondeling geïnformeerd wordt over tips, opruimen etc. die nodig zijn uw huis zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop. Naar aanleiding hiervan kan een afspraak gemaakt worden om de styling en woningfotografie door ons te laten uitvoeren voor een optimale presentatie van uw woning.
Kosten Quick scan € 30,00 excl. Btw
Kosten styling en woningfotografie op aanvraag offerte